powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Νέος υφυπουργός Εργασίας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,νέος υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ορίζεται ο βουλευτής Καβάλας, κ.Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, που αναλαμβάνει τη θέση αυτή μετά την παραίτηση, νωρίτερα σήμερα, του Νίκου Νικολόπουλου, είχε εκλεγεί στις 29 Ιουνίου κοσμήτορας της Βουλής, που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές.

Γεννημένος στη Καβάλα στις 18 Αυγούστου 1965, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Νατάσα Αγγελίδου. Σπούδασε νομικά στοΠανεπιστήμιο των Αθηνών και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά και στις διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν μέλος της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, 

ΟΝΝΕΔ και της προσκείμενης φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας (ΝΟΚ) και υπήρξε

πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδας στην κολύμβηση (1978-1979) και μέλος της εθνικής ομάδας νέων στην υδατοσφαίριση την περίοδο 1980-1981.

Το διάστημα 1998-2004, διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Εκτελεστικής Επιτροπής (ΝΟΜΕΚΕ) της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας.

Από το 1992 έως το 2000, εργάστηκε στην εταιρεία "Μάρμαρα Καβάλας ΑΕ" στο Τμήμα Εξαγωγών και στη συνέχεια ως διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, ενώ υπήρξε και μέλος του ΔΣ της εταιρίας.

Την περίοδο 1998-2000, διετέλεσε γραμματέας του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη συνέχεια υπήρξε ειδικός σύμβουλος του συνδέσμου.

Το 1999, έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Το Σεπτέμβριο του 2007, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Καβάλας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τον Οκτώβριο, εξελέγη γραμματέας της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου