powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Ο γάμος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν πρόκειται να γίνει»


Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ο Κώστας Μαρκόπουλος και υπογραμμίζει ότι ο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση διότι το σχέδιο που επέλεξε και συμφώνησε δεν του βγαίνει.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:
« Είναι θρυλούμενος από καιρό αυτός ο γάμος αλλά δεν έχει γίνει και δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν χρειάζεται να γίνει γάμος. Μπορούμε να έχουμε μια καλή γειτονία, ο καθένας να έχει τον ξεχωριστό θεσμικό του ρόλο, εμείς να ελέγχουμε αυτή τη εκτελεστική εξουσία και ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία να κινείται όπως πρέπει. Κατά την εκτίμησή μου, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση.

Και βρίσκεται σε δεινή θέση διότι το σχέδιο που επέλεξε και συμφώνησε δεν του βγαίνει. Δεν έχει βγει ένας αριθμός, δεν έχει επαληθευτεί μία πρόβλεψη και βεβαίως δεν έχει επαληθευτεί σε καμία περίπτωση η αντοχή και η ανοχή πλέον της κοινωνίας.
Έτσι λοιπόν, κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ βλέπει ότι η ΝΔ συμφωνεί σε κάτι το οποίο είναι σωστό, και γιατί να μην υπάρχουν σωστά πράγματα άλλωστε από μία κυβέρνηση, όπως το σχέδιο νόμου για τη παιδεία όπου εξαρχής συμφωνήσαμε, ξαφνικά λοιπόν αναθάρρησαν οι εκλεκτοί συνάδελφοι βουλευτές μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και πίστεψαν ότι αυτό είναι λευκή επιταγή.
Μόνο λευκή επιταγή δεν είναι. Είναι η ορθολογιστική αντιμετώπιση της πολιτικής. Είναι αυτό που το ΠΑΣΟΚ δεν το ξέρει, δεν το έκανε ποτέ, έλεγε όχι σε όλα. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου