powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ν.Δ.: Μήνυμα κατά της συγκυβέρνησης εντός και εκτός κόμματος

Απορρίπτει η Ν.Δ. τα σενάρια συγκυβέρνησης αλλά και κάθε ενδεχόμενο συναίνεσης στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.
«Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει ονειρεύεται συγκυβέρνηση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης, στρέφοντας τα πυρά του εναντίον των κυβερνητικών στελεχών που συντηρούν με δηλώσεις τους τα σενάρια αυτά, όμως παράλληλα στέλνει και εσωκομματικό μήνυμα σε όσους μέσα στην Νέα Δημοκρατία κινούνται σε «συναινετική γραμμή».

«Συναίνεση ή συνενοχή στο λάθος η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δώσει, επομένως οι φωνές μέσα στην κυβέρνηση που μιλούν για συναίνεση και εννοούν συνενοχή, είναι προφανώς εκτός των προθέσεων της Ν.Δ.» σημείωσε ο Γ. Μιχελάκης, ο οποίος επικαλέστηκε δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι η Ν.Δ. θα καταψηφίζει τα λάθος Νομοσχέδια και θα υπερψηφίζει όσα κινούνται στην σωστή κατεύθυνση.
Ταυτόχρονα κάλεσε την κυβέρνηση να πάψει να αναζητά σωσίβιο για την δική της ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα, στα σενάρια συγκυβέρνησης.

Νωρίτερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος, απέρριψε και αυτός τα σενάρια συγκυβέρνησης, τονίζοντας «σημαίνει συνευθύνη, σημαίνει ότι πήραμε μαζί την ίδια εντολή».
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι ο «θρυλούμενος γάμος Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. ούτε έχει γίνει ούτε πρόκειται να γίνει γιατί δεν χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου