powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Καραμανλής παίρνει πάνω του τη Βόρεια Ελλάδα

Μετά τη χθεσινή δήλωση πολιτικής στήριξης του αιτήματος του Αντώνη Σαμαρά για αυτοδυναμία στις πρόωρες εκλογές της 6ης Μαϊου, ο Κώστας Καραμανλής προχωρεί σήμερα ένα βήμα παραπέρα, στη χειροπιαστή βοήθειά του προς τη Νέα Δημοκρατία, σε αυτή τη δύσκολη προεκλογική μάχη. Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συναντήσεις με τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τα κομματικά στελέχη
της Παράταξης, της οποίας ηγήθηκε ο ίδιος για 12 ½ χρόνια, οδηγώντας την, μεταξύ άλλων, δυο φορές στην εξουσία, μετά τις ισάριθμες νίκες στις εθνικές εκλογές του 2004 και του 2007.
Ο Κώστας Καραμανλής επιστρέφει στα… λημέρια του, καθώς η Θεσσαλονίκη είναι ο πολιτικός χώρος στον οποίο αναδείχτηκε, νεαρός ακόμη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και από όπου ξεκίνησε τη σαρωτική διαδρομή του μέχρι την ηγεσία της Παράταξης, και στη συνέχεια την πρωθυπουργία.
Στη Συγγρού εκτιμούν ότι η ενεργή δραστηριοποίηση του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, θα συσπειρώσει και θα δώσει υπεροχή στη Νέα Δημοκρατία συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα. Εκεί όπου ενδεχόμενα υψηλά ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία, θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τον στόχο της αυτοδυναμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου